* Jangan Sesekali Mengisi Borang Order Jika Tidak Bersedia Untuk Membayar.BACKOUT BUYERS WILL BE BLACKLISTED .

* Jika Tiada Sebarang Respons Email Dari Auratudung Selama 24JAM,Sila Check SPAM BOX,JUNK MAIL atau WHATSAPP detail anda ke 0168774820 .

 

Status: New Customer
Regular Customer
Full Name:
Email:
Contact Number:
Mailing Address(Home/Office/College):
Poscode:
Items (Code/Name/Colour/Quantity):
Give Us Alternative Code(s),In Case Item You Ordered Is Out Of Stock:
Payment Via:
Delivery Method: Pos Laju (Sem.Msia)
Pos Laju (Sbh,Srwk,Lbn)
Pos Biasa International
Pos Laju International

This form powered by Freedback


AURATUDUNG
AKAN BERADA DI UPTOWN DANAU KOTA
SETIAP AHAD JAM 7 PAGI - 12 TENGAHARI
LANDMARK : DEPAN SHELL
FREE TUTORIAL DENGAN SETIAP PEMBELIAN
"HARGA PROMOSI KAW KAW KAMI BERI"

725 : Aileen Cotton Wide Shawls

 
update kali ini adalah cotton wide shawl yang super comfy aileen WIDE SHAWLS
SWEET ROSES & COTTON SEJUK "SOFT COTTON"
wide shawl cotton ini limited edition dan tak banyak jual dipasaran luar . boleh digayakan dengan bermacam2 style atau boleh cuba pakai style arab mcm model auratudung pakai tu hehe . material soft cotton yang kami keluarkan ni sejuk , mudah dibentuk dan ringan . wide shawl ini didatangkan dengan berbagai warna dan semuanya corak sweet roses .  dapatkan aileen cotton wide shawl sekarang dengan harga yang sangat berpatutan .

 Harga Retail : RM35.00 
BELI 3PCS HANYA RM90.00
 (tidak termasuk postage) 

Measurement : +/- 1.9m x 0.75m
  Material : Soft Cotton 
(senang bentuk & Sejuk)  
Type : Wide Shawl

PLEASE NOTE
Actual color may slightly vary due to lightings and monitor color restrictions
NO EXCHANGE / REFUND

 Code : ROSE 50
Colour : Bermuda Blue
Status : AVAILABLE

 
 Code : ROSE 51
Colour : Blacky
Status : AVAILABLE

 Code : ROSE 52
Colour : Mustard Yellow
Status : AVAILABLE

 Code : ROSE 53
Colour : Orange Tangerine
Status : AVAILABLE

 Code : ROSE 54
Colour : Forest Green
Status : AVAILABLE

 Code : ROSE 55
Colour : Pastel Blue
Status : AVAILABLE

 Code : ROSE 56
Colour : Berry Maroon
Status : AVAILABLE

 Code : ROSE 57
Colour : Pearl White
Status : AVAILABLE

 Code : ROSE 58
Colour : Blue Black
Status : AVAILABLE
Please do not COPY SAVE or PRINT these images. Respect our Copyright.

724 : Juliet Shawl

auratudung kali ini membawakan JULIET shawl
SAREE PRINTED INSPIRATIONS
corak juliet  memang sangat ohsem dan limited . pemakaian cutting butterfly ni senang dibentuk dan cepat , jimat masa . diberi sentuhan finishing curl sedikit menampakkan lagi keserian sipemakai . untuk juliet , kami tiada buat jualan untuk pemborong ye . jom dapatkan juliet , sebab kalau sold out agak susah nak restock balik :)
 

Harga Retail : RM39.00
 (tidak termasuk postage) 

Size : +-173 x 70cm 

Type : Butterfly
 Material : High Chiffon Polyester 
(mudah dibentuk dan jimat masa) 

PLEASE NOTE
Actual color may slightly vary due to lightings and monitor color restrictions
NO EXCHANGE / REFUND

Code : JUE 01
Colour : Mangosteen 
Status : OUT OF STOCK

Code : JUE 02
Colour : King Yellow 
Status : AVAILABLE

Code : JUE 03
Colour : Dark Brown 
Status : OUT OF STOCK

Code : JUE 04
Colour : Pinky 
Status : AVAILABLE

Code : JUE 05
Colour : Electric Blue 
Status : AVAILABLE

Code : JUE 06
Colour : Violet Purple 
Status : AVAILABLE

Code : JUE 07
Colour : Aqua Turqoise
Status : OUT OF STOCK

Code : JUE 08
Colour : Red Diva 
Status : OUT OF STOCK

Code : JUE 09
Colour : Black 
Status : OUT OF STOCK

Code : JUE 10
Colour : Amethyst 
Status : OUT OF STOCK

 Please do not COPY SAVE or PRINT these images. Respect our Copyright.

723 : Inner Neck Cotton Plain



ASSALAMUALAIKUM  
KOLEKSI TERBARU INNER NECK COTTON PLAIN
kepada penggemar koleksi inner neck kami jom dapatkan koleksi yang terbaru ini dengan banyak pilihan warna yang sangat cantik ! . inner neck cotton plain ini menggunakan material cotton yang super duper comfy dan keselesaan kepada pemakai adalah keutamaan

kami.boleh juga dipakai bersama shawl mahupun tudung tudung yang lain. jom dapatkan inner neck cotton plain kami dengan harga yang sangat berpatutan :) 

TOLONG SEDIAKAN ALTERNATIVE COLOUR SEKALI YA !!!!

Harga Runcit : RM25.00
  BELI 3 HELAI HANYA RM66.00
(tidak termasuk postage) 


Type : Inner Neck
Size : One Size Fits All
Face Opening : +/- 24cm
Front Length : +/- 38cm
Back Length : +/- 46cm 
 Material Body / Inner : High Quality Cotton 

PLEASE NOTE
Actual color may slightly vary due to lightings and monitor color restrictions
NO EXCHANGE / REFUND

status : AVAILABLE

status : OUF OF STOCK

status : AVAILABLE

status : OUF OF STOCK

status : AVAILABLE

status : OUF OF STOCK

status : AVAILABLE

status : OUF OF STOCK

status : OUF OF STOCK

status : AVAILABLE

status : AVAILABLE

status : OUF OF STOCK

status : AVAILABLE

status : OUF OF STOCK

status : AVAILABLE

722 : Delilah Instant Glitter

  koleksi terbaru kami kali ini diserikan lagi dengan glitter , memang exclusive . sekarang ni memang musim instant , mudah dan cepat , hehe . DELILAH instant glitter
  dijahit bersama inner lembut silang 4 dan dipanjangkan ke bahagian tulang pipi supaya menampakkan efek muka tirus . glitter yang dijahit tidak mudah tercarik dan berbulu . 10 pilihan warna untuk delilah instant glitter ini .
cepat isi order form untuk dapatkan delilah instant glitter , kalau dah habis nanti jangan marah ye :P

Harga Sehelai : RM49.00 

BELI 2 HELAI KEATAS HANYA RM90 

 "boleh campur dengan instant printed nelydea"
(tidak termasuk postage) 


Size : M (Labuh Bawah Dada)
Face Opening : +/- 24cm
Front Length : +/- 46cm
Back Length : +/- 71cm 
Type : Instant Syria (sarung dan siap)
 Material Body / Inner : High Quality Cotton / Glitter

SILA EMAIL KAMI UNTUK HARGA BORONG
"boleh campur dengan instant printed nelydea" 
auratudung@gmail.com

PLEASE NOTE
Actual color may slightly vary due to lightings and monitor color restrictions
NO EXCHANGE / REFUND

 Code : DIG 1
Colour : Black
Status : AVAILABLE

 Code : DIG 2
Colour : Dark Brown
Status : AVAILABLE

 Code : DIG 3
Colour : Forest Green
Status : AVAILABLE

 Code : DIG 4
Colour : Blackcurrant
Status : AVAILABLE

 Code : DIG 5
Colour : Sapphire Blue
Status : AVAILABLE

 Code : DIG 6
Colour : Grey
Status : AVAILABLE

 Code : DIG 7
Colour : Choco Gold
Status : AVAILABLE

 Code : DIG 8
Colour : Violet Purple
Status : AVAILABLE

 Code : DIG 9
Colour : Bermuda Blue 
Status : AVAILABLE

Code : DIG 10
Colour : Blush Pink
Status : OUT OF STOCK